7. Божа любов перемагає

«Той питиме вино Божого гніву» (Об’явл. 14:10).

ОТРУЄНИЙ НАПІЙ

Евсторджіо, перуанський фермер, ненавидів адвентистів найбільше на світі. Якось він запросив адвентиста на вечерю, але не для того, щоб той смачно поїв. Ні, він збирався отруїти свого гостя.

– Як смачно пахне! – сказав адвентист, увійшовши в глинобитну хатину Евсторджіо, і продовжив: – Я такий радий, що ви мене запросили. Мені потрібно так багато розповісти вам про те. що трапилося зі мною відтоді, як Ісус увійшов у моє життя.

– Звучить непогано, – збрехав Евсторджіо. – Чому б тобі не розповісти мені про це під час прийому їжі?

Двоє чоловіків сіли за просту трапезу з рису й бобів. Перед кожним з них стояла склянка, наповнена напоєм. На склянці перед адвентистом були маленькі квіточки, але всередині – смертельна отрута.

Адвентист схилив голову й подякував Богу за їжу, що стояла перед ними. Незабаром він узяв склянку із соком і випив його.

– Ох. це було смачно! – сказав він. – Сік папаї – мій улюблений!

– Я зробив його спеціально для тебе, – промовив Евсторджіо зі злою посмішкою.

«Скоро цей адвентист зігнеться вдвоє й помре!» – подумав він.

Проте минали хвилини, а з його гостем нічого не відбувалося. Евсторджіо нервово засовався на стільці. Минуло дві години, доки адвентист насолоджувався трапезою й говорив про любов Бога.

Нарешті адвентист підвівся, щоб піти, але перед цим запросив Евсторджіо відвідати церкву в суботу. Коли чоловік пішов, Евсторджіо впав на коліна у своїй хатині. Тремтячи, він подумав: «Як ця людина могла залишитися живою? Він якийсь чарівник? Або ж… можливо, усе, що він сказав про Бога, правда?!»

– О. Господи. Боже цього адвентиста. – прошепотів Евсторджіо. – тепер я бачу, що Ти реальний і маєш силу спасати. Будь ласка, спаси і мене!’

______________________________________________

🧲 ПОМІРКУЙ ПРО ЦЕ:

• У яку духовну неправду вірять люди?

• Як ти вважаєш, чому важливо, аби Божий суд у кінці часів відбувся?

🙏 ІДЕЯ ДЛЯ СЬОГОДНІШНЬОЇ MОЛИТВИ

Подякуй Богові за те, що Він дав тобі свободу І вибирати свої духовні переконання. Попроси Господа навчити тебе Його любові яка позбавляє від страху перед судом у кінці часів.

Залишити коментар