5. Залиште хибне поклоніння!

«Ще інший ангел; слідував за ним [першим], проголошуючи: Упав, упав великий Вавилон» (Об’явл. 14:8).

ПОШУК ІСТИНИ НА ТОНЗІ

Асіпелі жив на полінезійському острові

Тонга в південній частині Тихого океану. Він вирішив наслідувати релігію свого батька, але тепер у нього виникли запитання.

За кілька тижнів до цього на Тонгу прибули двоє чоловіків і почали проводити релігійні зібрання. Допитливі Асіпелі та його друг Ману відвідували їх. Вони були вражені, дізнавшись із Біблії те. про що ніколи не чули.

Асіпелі й Ману відвідували ці зібрання щовечора. Коли зустрічі закінчилися, вони дізналися про Біблію значно більше. Але тепер їх непокоїло одне запитання: яка церква істинна? Одного разу Асіпелі повідомив:

– Завтра в порт прибуде великий корабель з Австралії. Я піду на корабель і попрошу Бога показати мені когось, хто зможе відповісти на моє запитання: «Яка церква істинна?»

У порту Асіпелі спостерігав, як мандрівники залишають великий корабель. Нарешті він побачив чоловіка, якого, як йому здалося, Бог обрав, аби поговорити з ним.

– Ви християнин, сер? – запитав Асіпелі. Вражений чоловік сказав:

– Так, я християнин. Чому ти запитуєш? Енергійний тонганець швидко поставив своє запитання:

– Чи можете ви сказати мені, яка церква істинна?

Протягом останніх кількох місяців цей пасажир вивчав Біблію.

– Пишіть за цією адресою, – відповів він Асіпелі. – Вони скажуть вам, яка церква істинна.

Асіпелі знайшов олівець і записав адресу, яку дав йому чоловік. Урешті-решт він почав отримувати уроки з вивчення Біблії поштою. Асіпелі дізнався про справжню Божу Церкву, яка вірила в Ісуса й дотримувалася всіх Десяти Заповідей, зокрема святкувала сьомий день, суботу.

Незабаром Асіпелі й Ману уклали заповіт з Богом у Церкві адвентистів сьомого дня. Дивовижно, як Бог веде, коли ми запрошуємо Його у своє життя.

______________________________________________

🧲 ПОМІРКУЙ ПРО ЦЕ:

• Чи було таке, що ти наслідував когось або щось і врешті-решт виявилося, що рухався в неправильному напрямку? Що б ти зробив по-іншому?

• Чи є в тебе друзі або родичі які належать до церкви, котра не до кінця дотримується біблійної істини? Які почуття це в тебе викликає?

🙏 ІДЕЯ ДЛЯ СЬОГОДНІШНЬОЇ MОЛИТВИ

Попроси Бога ясно показати тобі яка Його їстинна Церква. Подякуй йому за те, що

Він зберігав Своє Слово, Біблію, протягом століть, щоб ти міг прочитати її істину сьогодні.

Залишити коментар